Teatro Obstinato en Corona

Teatro Obstinato Maskertheater

Nieuwe initiatieven

Door de Corona perikelen zijn de activiteiten van Teatro Obstinato in maart ook stil gevallen. Geen repetities, geen optredens.

Nu de zomervakanties achter ons liggen maakt Teatro Obstinato een voorzichtig begin met een nieuwe voorstelling. Hoe zouden de helden uit de Commedia dell’ Arte, in een eigentijds jasje, omgaan met Corona? Als we het antwoord vinden willen we dat met u in het najaar graag delen op gepaste afstand.

We houden u op de hoogte, want een aantal spelers heeft aangegeven volgend jaar anders in te willen vullen. Wordt dit de laatste voorstelling van Teatro Obstinato? Gaat het maskertheater uit Amersfoort en wijde omtrek daar omheen verdwijnen? Als u interesse hebt om het tij te keren kunt u zich aanmelden via ‘nieuwsbrief@teatro-obstinato.nl’ of via het antwoordformulier op de website; teatro-obstinato.nl

De helden in traditioneel kostuurm

teatro-obstinato.nl
nieuwsbrief@teatro-obstinato.nl

Verander uw abonnement    |    Bekijk on-line