Teatro Obstinato Nieuwe Voorstelling

Teatro Obstinato Maskertheater

De Gekroonde Vlieg

De titel van de nieuwe voorstelling staat hierboven. Hoe de helden uit de Commedia dell’ Arte, in een eigentijds jasje, omgaan met Corona laten we in deze voorstelling zien. We hebben 7 november gekozen als datum voor de uitvoering. We denken aan een matinee en een avondvoorstelling. We hebben het voornemen om de voorstelling te geven in een ruimte waarin 30 zitplaatsen met gemak op anderhalve meter afstand van elkaar staan opgesteld. Ook de afstand tot de sprekende spelers is ruim genoeg. We weten alleen niet welke Corona maatregelen op 7 november van toepassing zijn en moeten daarop inspelen.

Zet 7 november middag en/of avond in uw agenda als u interesse in deze voorstelling hebt. Naarmate 7 november dichter nadert zullen we meer informatie geven.

teatro-obstinato.nl
nieuwsbrief@teatro-obstinato.nl

Verander uw abonnement    |    Bekijk on-line